Hårfri i sommar

Pinsam hårväxt kan enkelt döljas under vintermånaderna, men på sommaren när kläderna åker av blir det desto svårare att inte visa upp den hårväxt man lyckats gömma undan – men det finns en hel drös med sätt att hålla sig hårfri under sommaren, både temporära och permanenta lösningar.

En fråga som Helsingborgs Dagblad ställer sig är hur hårig en man får vara då nya rapporter visar att allt fler män tar bort hårväxt på allt större delar av kroppen. Så det där om att det bara är kvinnor som lider av pinsam hårväxt är alltså bara en myt, alla oavsett kön kan ha problem med det. Turligt nog finns flera som erbjuder sig att hjälpa till att få bort håret permanent såsom till exempel Dr Tores klinik för hårborttagning nära Jönköping och i denna video berättar man hur:

 

RakhyvelFör den som inte vill behandla hårväxten med laser finns dock andra alternativ. Något som Expressen skriver om är till exempel att man kan använda traditionell rakhyvel, epilering, hårborttagningskräm eller vax för borttagning av hår på benen. Vad man också gjort är att betygssätta vilka metoder som fungerat bästa och generellt sätt kommer håret tillbaka inom senast tre veckor oavsett vilken metod man använder. Så den som hoppats på att hemmametoderna skulle vara lika bra som att gå till en klinik och ta bort håret med laser får tänka om, hårborttagning hemma är allt från permanenta lösningar men har man inget emot att upprepa hårborttagningen med jämna mellanrum kan man trösta sig med att man är hårfri ett tag i alla fall. Är man dock intresserad av att ta bort hår på intimare kroppsdelar är ett tips att först läsa en artikel om det i Metro som du kommer till genom att klicka här.